Posat al dia amb les darreres noticies...

Entrega de llibres socialitzats curs 2017-2018


Benvolgudes famílies,

Us informem que ja estan preparats els lots dels 6 llibres de lectura socialitzats per l’AMPA i que els podeu passar a recollir  pel despatx de l’AMPA els següents dies:

1r  i 2n d’ESO   dilluns    2 d’octubre de 17:15h. a 18:15h.
3r i 4t d’ESO     dimarts  3 d’octubre de 17:15h. a 18:15h.

Recordeu que per poder fer entrega als/les  alumnes dels llibres corresponents, a més d´estar al corrent del pagament de la quota del curs actual, hauran d'aportar  la normativa i el full de compromís signat pel pare/ mare o tutor i l'alumne. Aquests documents els trobareu en format de link al final d'aquest escrit.

És molt important que per recollir el nou lot de llibres socialitzats s’hagin entregat el lot de llibres del curs passat. Si no és així no podrem fer entrega dels  nous llibres socialitzats. Encara que es repeteixi curs s’han d’entregar els llibres del curs anterior per poder recollir el nou lot de llibres.

La recollida dels llibres es farà al juny al finalitzar el curs i al setembre, pels alumnes amb assignatures pendents. Ja us concretarem prèviament les dates més endavant.

Us informem que les famílies sòcies de l'Ampa que teniu els fills/es a Batxillerat rebreu una subvenció d'una de les sortides que es realitzarà durant el curs.

Per qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb nosaltres a través de correu: ampaiesalbeniz@gmail.com

Informació llibres socialitzats curs 2017-2018
Normativa socialització curs 2017-2018
Conformitat de socialització curs 2017-2018

Comentaris