Posat al dia amb les darreres noticies...

1er CICLE DE CINEMA I DRETS HUMANS


Benvolgudes i benvolguts,
Ens plau comunicar-vos que els dies 28 de febrer i 7 de març es durà a terme el 1r cicle de Cinema i Drets Humans per a estudiants d’ESO dels instituts de la ciutat.
Aquesta activitat parteix d’una proposta de FAMPAS i compta amb la col·laboració de Màgic Megacine Badalona, que cedeix les seves sales per fer les projeccions i de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona que ha facilitat la informació i una Guia didàctica per a cada pel·lícula.  
dimarts 28 de febrer, 10 a 12 h: Terraferma (1r i 2n ESO): http://www.cinemadretsinfants.org/terraferma/  v. cast.
dimarts 7 de març, 10 a 12.30 h: La bona mentida (3r i 4t ESO): http://www.cinemadretsinfants.org/la-bona-mentida/ v. cat.
Inscripció: fins el 20 de febrer, enviant un correu com a resposta a aquest mateix indicant, per a una o per a les dues projeccions, aquestes dades:
1.Data/es escollida/es i pel·lícula/es:
2.Nom de l’institut/centre EE:
3.Nom i cognoms de la persona de contacte:
4.Adreça electrònica de contacte:
5.Número d’alumnes / nivell / data:
Les confirmacions s’aniran comunicant a mesura que es vagin rebent les sol·licituds degudament emplenades. En cas que se superi la capacitat de les sales disponibles, el dimarts 21 de febrer s’enviarà la confirmació definitiva a tots els centres en relació a les dues pel·lícules per organitzar, si s’escau, l’ampliació de les dates de projecció.
A través del link podeu consultar informació de cada pel·lícula  i, al final de la mateixa pàgina, una Guia didàctica per preparar la seva visió. 
Cada projecció comptarà amb una presentació i un posterior col·loqui.
Si us cal més informació sobre l’activitat podeu contactar amb el Servei d’Educació de l’Ajuntament (93 483 27 75 At/ Jordi Arnal).
Esperem que aquesta nova activitat us sigui d’interès, tenint en compte el valor i contingut educatiu de les pel·lícules seleccionades en relació a les situacions de guerra i d’injustícia que es donen, ara mateix, a Europa i arreu del món.
Cordialment,

Laia Sabater Díaz
Regidora de Badalona Educadora




Comentaris